HCL.HR

Akcijski RPG Superfuse omogućit će nam bogatu fuziju vještina

Stjepan Fikter 31.03.2022.   •   0 komentara


Nadolazeći ARPG Superfuse predstavit će nam pet klasa i mogućnost stvaranja supermoći kako bi imali unikatna iskustva masakriranja protivnika bilo to solo ili kooperativno.

Ljubitelji agresivnog klikanja lijeve tipke miša ove godine imat će prilike zaigrati Superfuse, akcijski RPG kojeg će krasiti stripovski vizualni stil. Naglasak igre neće biti samo na masakriranju hordi protivnika nego i na spajanju različitih supermoći jer developeri najavljuju bogate opcije za prilagodbu vještina.

Tako ćemo na izboru imati pet klasa koje ćemo napraviti unikatnima uz mogućnost fuzije različitih sposobnost, a kao dodatni začin na kraju će biti bogato stablo vještina. Hoće li nadmašiti ono iz Path of Exile ostaje za vidjeti kad Superfuse bude dostupan prvo kroz Early Access program.

Kako je riječ o ARPG naslovu, očekuje nas i hrpa predmeta za pokupiti koje će nam dodatno pomoći u čišćenju hordi protivnika, elite jedinica i naravno – bosseva. Dočekat će nas i proceduralna generacija razina kao i mogućnost samostalnog te kooperativnog igranja do četiri heroja.

Superfuse će isto tako postaviti fokus na priču jer će kampanja imati potpuno snimljeni govor te zaplet o skrivenoj zavjeri protiv čovječanstva. Igra će se odvijati u solarnom sustavu što znači kako ćemo sjeckati i pucati po protivnicima na planetima, mjesecima i planetoidima. Još nije otkriveno kad ćemo točno posjetiti ovaj novi svemir

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?