HCL.HR

Sutra se održava prvi veliki Pro Evolution Soccer 2016 turnir u Hrvatskoj

sponzorirani članak 09.10.2015.


Navratite li sutra u City Center One Zagreb East mogli biste susresti gamere zaljubljene u videoigre i nogomet. I to onaj što miriše na Konami.

Videotop u partnerstvu s Tiskom najavljuje kako će se sutra, 10. listopada, u trgovačko-zabavnom centru City Center one Zagreb East održati turnir u najnovijem izdanju nogometne simulacije iz Konamija, Pro Evolution Soccer 2016.

Sve će se odvijati na razini -1 trgovačkog centra i to ispred multimedijalne knjižare Tisak media, a sudjelovanje na turniru je potpuno besplatno i otvoreno za sve zainteresirane, bilo da se radi o zaljubljenicima u videoigre ili eSports natjecanja.

“Premijerno natjecanje u videoigri Pro Evolution Soccer 2016 u Hrvatskoj, nastavit će se 24.listopada 2015.g. u City Center one Split (Split, Vukovarska 207) na nultoj razini pored multimedijalne knjižare Tisak media.”, javlja nam Videotop.

Najbolje iz ta dva natjecanja čekaju vrijedne nagrade:

1. mjesto: PlayStation 4 igra „Pro Evolution Soccer 2016 Day One Edition“
2. mjesto: Konami PES nogometna lopta
3. mjesto: PES 2016 navijački šal

Četiri najbolja igrača iz spomenuta dva turnira, izravno će se plasirati na veliko
finalno natjecanje koje će se održati 14. i 15. studenog 2015. na sajmu videoigara i
interaktivne zabave, Reboot InfoGamer 2015 gdje će najbolji od najboljih igrača, kući ponijeti vrijednu nagradu, konzolu Sony PlayStation 4.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?