HCL.HR

System Shock remake je skoro dovršen, evo kako sada izgleda

Zoran Žalac 13.06.2022.   •   3 komentara


Dobili smo još jedan prikaz prerade System Shocka, koja je sadržajno dovršena, ali na datum izlaska još uvijek čekamo.

System Shock 3 više nije u izradi, no nakon neizvjesnog razvoja System Shock prerade konačno smo blizu povratka te franšize. Naime, jučer je na PC Gaming Showu prikazan novi video za igru, popraćen akcijom i prijetnjama SHODAN. Paralelno s time doznali smo i u kojem je stadiju ta igra.

Većim je dijelom dovršena. Možete igrati od početka do kraja, sva oružja i neprijatelji su na mjestu i funkcioniraju. Ono što nam ostaje jest polirati igru. Cilj nam je lansirati ju u stanju koje je blizu savršenstva. Kako podržavamo i PC i konzole, to je proces višestrukog testiranja.” – objasnio je redatelj Larry Kuperman.

Dakle, System Shock je blizu dovršetka, ali za precizan datum morat ćemo se strpjeti još neko vrijeme. Što je to naspram sedam godina čekanja nakon prvotne najave?

Komentari (3)

  • Bojko

    13.06.2022 - 12:56

    Ova trakavica me užasno podsjeća na Duke Nukem (Forever?), sa konstantnim kreni-stani načinom developmenta, otkrivanja informacija i sl. Inače, jedna je od onih igara koja mi je ostala u dobrom sjećanju — nadam se da neće jako gadno zeznuti stvar.

  • DjokaBA

    13.06.2022 - 13:09

    Oopa

  • kebbab

    13.06.2022 - 18:29

    Dovršen će biti kad ga vidim u svojim rukama.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?