HCL.HR

Tabačinu Rumbleverse ne morate očekivati još neko vrijeme, odgođena je na neodređeno

Josip Klanfar 28.01.2022.   •   0 komentara


Još od prikaza na The Game Awardsu, ova battle royale tabačina je bila isčekivana u pozitivnom smislu, ali su Epic i Iron Galaxy odlučili kako će ipak odgoditi izlazak do daljnjeg.

Igra koja stilski izgleda kao Fortnite, battle royale, besplatna i još se u njoj tučeš – sigurno vam je to najočekivanija igra u drugom mjesecu 2022. Sve znam, sve razumijem! Nažalost po vas, developer Iron Galaxy je objavio kako igru nećemo igrati u drugom mjesecu. Da stvari budu gore, nemamo pojma kada ćemo ju zaigrati.

“Danas vam objavljujemo da smo odlučili da nećemo lansirati Rumbleverse 15. 2. Uzbuđeni smo zbog igre i drago nam je da ste uzbuđeni i vi, ali želimo napraviti više, želimo usavršiti iskustvo. Rumbleverse će biti više od igre – biti će zajednica koju želimo podržavati još dugo vremena i želimo si uzeti vremena da budemo sigurni da smo napravili sve kako treba.” stoji u službenom priopčenju developera Iron Galaxy.

Dodaju i kako ovo znači da nema early accessa od 8. 2. te da rade s svojim partnerima da vrate novac onima koji su kupili pristup ranom izdanju. Isto tako naglašavaju da testiranje mrežnog koda u igri počinje 12. 2. pa sve vas koje zanima, kliknite na ovu poveznicu da saznate više.

Podsjetimo, Rumbleverse bi trebao biti dostupan za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One i PC naravno preko Epic Games Storea.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?