HCL.HR

Tails of Iron je 2D soulslike avantura u kraljevstvu štakora, s poznatim naratorom

Stjepan Fikter 08.07.2021.   •   0 komentara


S velikim fokusom na borbu koja je inspirirana Souls serijalom, Tails of Iron odvest će nas na zadatak vraćanja vlastitog kraljevstva i istraživanja svijeta.

Soulslike je termin kojeg se može često čuti u svijetu igara jer igre vole biti inspirirane dobrim borbenim mehanikama. Jedna od njih je i najavljeni Tails of Iron koji je zapravo 2D akcijska avantura s fokusom na borbu. Naime, ovdje ćemo igrati kao Redgi, koji je nasljednik Rat Thronea, a cijela igra odvija se u svijetu s ručno crtanom grafikom.

Naš zadatak bit će povratak vlastitog kraljevstva, a to će nas odvesti u istraživanje i otkrivanje različitih puteva i tajni kroz šest bioma. Naravno, na tome putu bit će puno borbi koje su brutalne po riječima developera. Cijela avantura bit će popraćena zanimljivom pričom za čiju je naraciju zadužen Geraltov glas, odnosno glumac Doug Cockle.

Tijekom tog putovanja skupljat ćemo različitu opremu, okupljati suputnike koji će nam pomagati tijekom misija te završavati sporedne zadatke. Bit će tu još pronalazaka nacrta za stvaranja snažnih oružja kao i skupljanja rijetkih sastojaka da bi si mogli napraviti napitke za zdravlje. Naravno, poveći bossovi će također biti prisutni jer što su soulslike igre bez velikih protivnika.

Tails of Iron igramo od 17. 9. na PC-ju, PlayStation i Xbox platformama i na Nintendo Switchu.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?