HCL.HR

Team Vitality predstavio partnerstvo s Philips Monitorsom za FIFA tim

PR 26.01.2021.


MMD pojačava svoje napore u esportu uspostavljanjem partnerstva između Team Vitalityja i Philips Monitorsa, čime ovaj vodeći tehnološki brend postaje ekskluzivni dobavljač za organizaciju FIFA.

Zagreb, 25. siječnja 2021. – Globalna esport organizacija Team Vitality sa zadovoljstvom najavljuje partnerstvo s MMD-om, vodećim stručnjakom za monitore i brend licenciranim partnerom Philips Monitorsa. Ovim partnerstvom Philips Monitors podržat će Team Vitalityjev FIFA tim, koji igra isključivo na vrhunskoj liniji proizvoda Philips Momentum. Philips Monitors bit će predstavljen na službenim dresovima FIFA tima, a partneri će zajedno raditi na stvaranju sadržaja i jedinstvenog storytellinga.

Proizvodi Philips Momentum posebno su dizajnirani kako bi pomogli poboljšati natjecateljsko gaming iskustvo na konzolama i pomoći će Team Vitalityjevu FIFA timu podići svoju igru na višu razinu. Proizvode Philips Momentum također će dobiti organizacijski kreatori sadržaja, koji se nalaze u V.Hiveu, najsuvremenijem sportskom objektu Team Vitalityja u srcu Pariza.

Team Vitalityjev FIFA tim okuplja neke od najvećih i najboljih talenata na sceni, kao što su Dylan ‘Dylo’ Gozuackia i Corentin ‘RocKy’ Chevreya. Momčad trenira dugogodišnji član Team Vitalityja, prvak Brian ‘Brian’ Savary, bivši profesionalni igrač i sadašnji trener francuske reprezentacije. Od svojeg osnutka 2013. godine, Team Vitality razvio se u globalno prepoznatljiv brend s više od 40 igrača i timova u sedam najvećih esport naslova. Tehnološki brend Philips Monitors pridružuje se rastućem portfelju vodećih partnera Team Vitalitya u ovoj industriji.

“Doista smo uzbuđeni što se udružujemo s Philips Monitorsom kako bismo stvorili vrhunsko natjecateljsko okruženje za naše FIFA igrače. Sjajno je što možemo surađivati s partnerom koji našem timu može pružiti najbolju opremu visokih specifikacija za gaming na najvišoj razini. Team Vitality ima dugo naslijeđe u FIFA-i, a kako ulazimo u 2021. godinu, sjajno je uz sebe imati partnere poput Philips Monitorsa”, rekao je Fabien ‘Neo’ Devide, predsjednik i suosnivač Team Vitalityja.

Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja za Philips Monitors u MMD-u, komentirao je:

Oduševljeni smo što možemo objaviti da smo udružili snage s Team Vitalityjem kako bismo još više poboljšali njihove gaming performanse na konzoli. FIFA momčad ima sjajnu povijest i želimo surađivati s njima kako bismo svojom podrškom učinili njihovu budućnost još uspješnijom. Opremanjem ne samo Team Vitality FIFA igrača već i postrojenja V.Hive monitorima optimiranima za gaming konzole iz našeg asortimana linije Philips Momentum možemo osigurati poboljšano okruženje za trening.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?