HCL.HR

Idući mjesec moći ćete isprobati Tetris u VR-u ili bez njega

Zoran Žalac 30.10.2018.   •   0 komentara


Sony je najavio da će igrači na PlayStationu 4 moći isprobati demo verziju nadolazeće Tetris igre, ali – samo na ograničeno vrijeme.

Tetris je igra koju danas možete igrati na stotinu i jedan način. No, idućeg mjeseca na PlayStation 4 konzoli otvorit će se još jedan oblik igranja te kultne igre. Tetris Effect moći će se zaigrati u virtualnoj stvarnosti uz PlayStation VR, a ako vas zanima kako će to izgledati, Tetris ćete u VR-u moći iskusiti i besplatno kroz demo verziju prije izlaska same igre.

Doduše, isprobavanje demo verzije bit će vam vremenski ograničeno i dostupno samo od 1. do 5. 11., dakle – na pet dana. Neće vrijediti ni to ako demo verziju skinete u tom roku pa ju pokušate igrati poslije toga. Čemu vremenski ograničen demo? Odgovor je vjerojatno u formatu Tetrisa kao igre, odnosno u tome da Sony ne želi “besplatnu” verziju same igre pokraj one plaćene.

Demo verzija inače će donijeti tri različite razine u Journey modu, a osim njega i Marathon i Mystery modove. Osim pomoću PlayStation VR-a moći će se igrati i u klasičnom 2D izdanju s podrškom za HDR i 4K rezoluciju (u slučaju PS4 Pro).

Puna verzija Tetris Effecta za PlayStation 4 bit će dostupna od 9. 11.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?