HCL.HR

The Banner Saga izlazi u siječnju iduće godine

Stjepan Fikter 09.11.2013.   •   0 komentara


Kickstarter uspješnica The Banner Saga dobila je datum izlaska singleplayer kampanje. Od 14. siječnja iduće godine započinju vikinške avanture.

U ožujku prošle godine studio Stoic, koji čine bivši zaposlenici Biowarea, započeo je Kickstarter kampanju za The Banner Sagu, vikinšku strategiju na poteze koja će se uvelike oslanjati na radnju. Igra je tako od traženih 100,000 na kraju sakupila 723,886 američkih dolara što je rezultiralo time da prvobitan datum izlaska bude pomaknut. No, sada su Vikinzi dobili konačni datum izlaska i njihove avanture započinju 14. siječnja iduće godine kada igra stiže na PC. Uz najavu datuma izlaska, objavljen je i trailer – pogledajte ga ispod.

Igrač će tijekom kampanje imati utjecaj na radnju kroz razgovore i borbe što će uvelike utjecati na konačnu priču. Osim toga, svaka borba će biti značajna jer The Banner Saga sadrži permadeath za vaše likove.

Inače, igra se već može probati kroz multiplayer dio pod imenom The Banner Saga: Factions kojeg je moguće besplatno zaigrati putem Steama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?