HCL.HR

The Bridge sljedećeg mjeseca na XBLA

Renato Pedišić 28.10.2013.   •   0 komentara


Indie igra koju je najbolje opisati kao avanturističku mozgalicu, nakon PC izdanja u veljači dobiva i Xbox 360 izdanje putem XBLA servisa već sredinom sljedećeg mjeseca.

The Bridge, kojega smo nahvalili u našoj recenziji PC verzije dostupne od veljače ove godine, sada dolazi na Xbox 360 putem XBLA servisa i to već 13. studenog.

Jedina bitna zamjerka koju smo u recenziji uputili ovoj igri bila je cijena koja nije odgovarala replay vrijednosti ove igre. Sad smo pak itekako sretni vidjeti da će cijena igre za Xbox 360 biti 5 dolara niža od cijene PC verzije, odnosno igra će koštati 10, umjesto 15 dolara (14 eura) kolika je trenutna cijena ovog naslova na Steamu.

Našem zadovoljstvu neće biti kraja ako uz to niska cijena Xbox 360 verzije igre povuče za sobom trajno sniženje igre na Steamu ili barem neku kratkotrajnu, ali zanimljivu akciju s velikim popustom na igru. Ako se ovaj scenarij ikada dogodi, ne čekajte ni trenutka već odmah nabavite The Bridge i uživajte u jednom zdravom obroku hrane za mozak prve klase.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?