HCL.HR

The Casting of Frank Stone stavlja nas u horor film kroz format igre

Zoran Žalac 15.05.2024.   •   1 komentara


Prikazan je novi video iz nadolazeće horor avanture The Casting of Frank Stone, u kojoj će debitirati novi ubojica iz svijeta Dead by Daylighta.

Krajem prošle godine najavljena je još jedna horor avantura po prepoznatljivom formatu Supermassive Gamesa. Nakon Until Dawna, Dark Pictures igara i The Quarryja, taj se studio upušta u režiranje priče o novom ubojici iz svijeta Dead by Daylighta. The Casting of Frank Stone u planu je za kraj 2024. godine, a trebali bismo ga igrati na PC, PlayStation 5 i Xbox Series platformama.

Igra je ovih dana dobila novi prikaz gameplaya u kojemu imamo jasniji uvid u likove i sami zaplet. Priča prati četvero tinejdžera koji u ljeto 1980. nastoje snimiti svoj horor film Murder Mill. No, usred snimanja tog filma i sami se nađu u hororu kad počnu otkrivati zaboravljenu priču o serijskom ubojici iz gradića Cedar Hills, naslovnom Franku Stoneu.

The Casting of Frank Stone opisuje se kao “filmična noćna mora” u kojoj ćemo vidjeti poznate motive horora: napuštene i oronule lokacije, jezive starice, bizarne snove i glave u staklenkama. Developeri pritom napominju kako neće biti potrebno poznavati svijet Dead by Daylighta prije ulaska u ovu igru.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Akull

    15.05.2024 - 10:45

    More 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?