HCL.HR

The Culling 2 nema dovoljno igrača ni da bi se održao meč

Zoran Žalac prije 4 dana   •   15 komentara


Čini se kako The Culling 2 preuzima titulu najvećeg promašaja u žanru battle royale igara. Igru do sada, naime, nije zaigralo više od 13 igrača istovremeno.

Razvojni tim Xaviant možda se vodio mišljenjem da se prvi mačići u vodu bacaju pa se nadao da će njihov battle royale naslov The Culling 2 proći bolje od svog prethodnika jer… ne, stvarno ne možemo razumjeti zašto su to mislili. A čini se da su sada na dobrom putu da postanu najveća smijurija battle royale žanra. Nekoć je to bio Radical Heights, igra koja je najavljena i obustavljena u svega mjesec dana, ali barem je uspjela prikupiti dovoljan broj igrača da se održi nekoliko mečeva. The Culling 2 nije uspio ni to.

Nije poznat točan broj igrača koji su zaigrali The Culling 2 od izlaska prije dva dana (10. 07.), ali ih je 147 napisalo svoje mišljenje o igri, od čega ju je 88% ocijenilo negativno. Znamo također da je po izlasku igru istovremeno igralo najviše 249 igrača, ali već drugi dan aktivno je bilo svega 13 njih – nedovoljno da se složi jedan pošten, puni meč. U zadnjih nekoliko sati u The Cullingu 2 bila su aktivna svega dva igrača.

Neki igrači zamjeraju tvorcima igre što su se odmakli od izvornog koncepta borbe hladnim oružjem i usmjerili ga na napucavanje. Drugi pak ne mogu progutati činjenicu da se igru naziva dovršenom te prodaje po cijeni od 20 eura, a istina ne može biti dalje od toga jer je izbačena ni mjesec dana nakon što je najavljena, odnosno pola godine nakon što je prekinut rad na prvom dijelu.

Komentari (15)

  • vojnovic4

    12.07.2018 - 13:38

    cek ali igra nije free to play ?

    • funky0308

      @vojnovic4, 12.07.2018 - 13:53

      Ni meni sad nista nije jasno. Ja sam isto shvatio da je free to play, barem za sada.. iako, ne bitno nam je to. I Cuisine Royal sam skinio, a nisam je ni pokrenio, hocu reci da ni bolje BRove ne igram, a gdje ovo. Ovako nesto nam stvarno nije potrebno (a nije ni njima to trebalo).

    • Zoran Žalac

      @funky0308, 12.07.2018 - 15:21

      Ne znam odakle vam to da je free.

    • funky0308

      @Zoran Žalac, 12.07.2018 - 15:40

      Pojma nemam zasto sam mislio da je..hrpetina je takvih igara i vjerojatno smo procitali tu info o drugoj igri

    • Reponja123

      @Zoran Žalac, 12.07.2018 - 16:03

      Pa niko nije reka

    • vojnovic4

      @Zoran Žalac, 12.07.2018 - 16:09

      bice sam pretpostaviabkad vidis kvalitetu da bi moralo bit free to play
      mislia san pogledati ali ovako necu

  • kuky90

    12.07.2018 - 13:44

    Užasno loše igra izgleda, što su oni mislili da su ljudi glupi da kupe bilo šta samo zato što je u tredu Battle Royalea?

    • TheGreatIdiot

      @kuky90, 12.07.2018 - 14:25

      da

    • Agent

      @kuky90, 12.07.2018 - 15:37

      kad se igra pubg i fortnite onda se očekuje da sve prolazi

  • SanKa

    12.07.2018 - 15:15

    nije zlato sve što je BR

  • MarinCRO12

    12.07.2018 - 16:27

    mislim da bi bilo uredu da se svi ostave BR i da nastave tamo gdje su i stali

    • Mirek

      @MarinCRO12, 12.07.2018 - 19:03

      glup si

  • PppPP

    12.07.2018 - 17:55

    hahah koja greška što nisu stavili da je free ovaj put. sječam se dok je igor igrao prvi the culling, svidjela mi se igra i skoro sam kupio. sreća što nisam podržao ovakve developere

  • HardWorker

    12.07.2018 - 23:05

    imas dvije igrice pubg i fortnite na to se baziras i to igras i gotovo.. svi danas to igraju. i sad kao ovi oce radit nest drugo.. naprave isti battle royal skoro isti ko PUBG i onda zele da se to igra.. pa jbt napravite nest drugo.. kak su ovi naporavili crusine royal i sad dosta njih to igra zato sto je potpuno drukcije.. brate nek ovi tak naprave nest neki battle royal u svemiru ili nest tipa 2d battle royal, ili nest tipa super mario batle royal ili tak nest pa jbt nek smisle nest zanimljivo za gaming scenu a ne svi guraju samo taj isti mod battle royal ko pubg ili fortnite..

  • dvuk

    13.07.2018 - 08:32

    Jel to ona igra što se očekivalo da će postati “novi kralj battle royal moda”? Hehe

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?