HCL.HR

The Last of Us dobiva dvije besplatne multiplayer mape

Stjepan Fikter 22.08.2014.   •   3 komentara


Zbog matchmaking problema koji još uvijek muče The Last of Us multiplayer komponentu, Naughty Dog je odlučio nagraditi strpljivost igrača s dvije besplatne mape.

Naughty Dog je svjestan matchmaking problema koji su stigli s The Last of Us Remastered pa je kao znak zahvalnosti za strpljenje igrača odlučio podariti svima dvije besplatne multiplayer mape.

Igrači koji su kupili igru za PlayStation 4 moraju dugo čekati na spajanje za Factions mod, odnosno online igranje, a sada Naughty Dog surađuje s ostalim PlayStation timovima u pronalasku najboljeg rješenja ovog problema.

Kažu: “Tijekom posljednjih nekoliko tjedana pustili smo LiveUpdates i Patch 1.02 koji su rezultirali s nekim značajnijim poboljšanjima, ali treba još mnogo toga napraviti da se skrati matchmaking čekanje. Otkrili smo da najznačajnija poboljšanja mogu proizaći iz rada s ostalim PlayStation timovima s ciljem da napravimo ažuriranja na postojećim matchmaking sustavima. Naša trenutna procjena je da će biti potrebni tjedni, a ne mjeseci.”

Obje nove mape će se moći besplatno preuzeti bilo da imate PS3 ili PS4 verziju igre, no ne zna se kada će postati dostupne – rekli su samo “uskoro”.

Inače, singleplayer radi perfektno. Što kažete? Niste vidjeli naše video komentare iz singleplayera Remastered verzije? Svašta! Pogledajte barem ovaj ispod.

Komentari (3)

  • almoustevil665

    23.08.2014 - 01:15

    Lepo i mi na PS3 ćemo dobiti.

  • vjkzg

    23.08.2014 - 10:46

    Igra mi došla skromno zapakirano kao da je plaćena 30 kn a ne 10ak puta više,obična kutija s diskom bez ikakve knjižice tak da je prvi dojam odavo na slabiji pristup i moguća očekivanja na poteškoće poput ovog.Svejedno igra zadovoljava!

    • Worthaur

      @vjkzg, 23.08.2014 - 15:04

      Jako rijetko dolaze danas knjizice s igrama, jeftinije im je stavit digitalno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?