HCL.HR

The Last of Us: Left Behind je posljednje proširenje igrine priče

M23 26.01.2014.   •   2 komentara


Community strateg Naughty Doga u komentarima na PlayStation Blogu potvrdio je kako studio nema plan izdavati još single-player DLC-ova za The Last of Us nakon Left Behinda.

The Lasf of Us neće dobiti više single-player DLC-ova nakon izlaska Left Behinda, potvrdila je Naughty Dogova zaposlenica na PlayStation Blogu. U komentarima na posljednji trailer za Left Behind, community strateg studija Eric Monacelli na jedno je pitanje odgovorio “Sljedeći je multiplayer DLC. Nemamo više single player DLC-ova u planu”.

Monacelli je u raspravi također dodao kako će ovaj DLC biti “dobre dužine” te kako je nova glazba snimljena posebno za DLC. Left Behind je prednastavak glavne igrine kampanje, u kojem kontroliramo Ellie prije nego je upoznala Joela, tijekom druženja s najboljom prijateljicom Riley. Posljednje zbogom igrinoj priči moći ćemo reći od Valentinova – 14. veljače.

Komentari (2)

  • Corvodin

    26.01.2014 - 19:20

    I bolje, ako nemaju ideja za više.

  • mickolopi

    26.01.2014 - 22:41

    Ovo ce biti kvalitetan DLC vrijedan paznje, Neil Druckmann je ponovio vise puta da ce biti strava, vjerujemo mu posebno jer je u pitanju ND, a ND ne izbacuje dlc-ove za kampanju skoro nikada ili nikada, tako da je ovo jedinstvena prilika da vidimo kako i dlc sp kampanje rade 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!