HCL.HR

The Sims 4 dobio prve slike i nekoliko novih detalja

ToxarE 16.08.2013.   •   5 komentara


Dok prve konkretne materijale i informacije o novim Simsima očekujemo idućeg tjedna, u međuvremenu smo dobili manji uvid u to što novi nastavak igre ima za ponuditi.

The Sims 4 otkriven je sredinom ove godine, no prave informacije o toj igri nismo dobili prilikom službene najave – saznali smo tek kako će oči Simljana imati značajnu ulogu te da igra neće forsirati povezanost s Internetom. Prvo pravo predstavljanje zakazano je za Electronic Artsovu Gamescom konferenciju 20. kolovoza, ali neki podatci i materijali uspjeli su procuriti i prije tog datuma. Danas smo tako dobili set screenshota iz igre koji nam prikazuju detaljnije uređivanje likova te bogatije okoliše.

Kao što je na priloženim slikama ispod ovog teksta moguće vidjeti, igrači će imati nikad precizniju kontrolu nad svakim dijelom tijela pri kreiranju lika. Drugim riječima, nema više predefiniranih guzica (a ni sisa, dodaje Duje). Nadalje, rečeno nam je kako će Simljani sada biti emotivniji, no ne u smislu da će više kukati nego da će prirodnije izražavati ono što osjećaju. Primjerice, moći ćemo tako prepoznati njihovo emocionalno stanju i po načinu hoda, pa ako su uzrujani hodat će brže i ukočenije. Po svemu sudeći, igra bi se ovoga puta trebala više orijentirati na predviđeni napredak, odnosno obavljanje zadataka koje će nam otključavati nove stvari u igri. Kako igrači ne bi više morali sami smišljati svoje priče i scenarije, sada će u igru biti ukomponiran i niz izazova u obliku achievementa.

Komentari (5)

  • stru?njak

    16.08.2013 - 16:28

    ovo se igra

  • Chaos777

    16.08.2013 - 16:55

    Imali su puno vremena da naprave dobru igru i pravi nastavak, nadam se da ce biti dobra igra, svidja mi se sto nisu budzili nesto puno grafiku vec su je samo doterali i napravili u Sims fazonu… Jedva cekam da vidim koje su to novine, pogotovo mi je interesatno da li ce biti novih ideja u socijalizaciji simova i nadam se nekom online modu…

  • trulex

    16.08.2013 - 23:50

    Ovo grafika ode nagore naspram sims 3. Naravno moraju radi hardwarea da privuku više naroda.

    • stru?njak

      @trulex, 17.08.2013 - 07:21

      pa ovi likovi bolje izgledaju, face pogotovo

  • panisher20

    17.08.2013 - 10:38

    nisam sad neki ljubitelj grafike, i nije mi tolko presudna u igri, al po meni ovo je katastrofa, simsi 3 su izasli prije kolko 4 god nepratim sad pa sam lupnuo bezveze, al po meni graficki ovo nema napretka sto je po meni za ovakvu jednu igru ovog zanra od vece vaznosti i mogli su bar na tome poradit, fala bogu danasnji hardware je tolko mocan da se moze napravit cudo od ove igrice, dakle samo se opet izadje da bi se nalupala lova nabrzinu, no netreba opet donosit rano zakljucke treba pricekat neki gameplay filmic pa procjenit

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?