HCL.HR

The Sims 4 ima korisnu galeriju i datum izlaska

ToxarE 09.06.2014.   •   0 komentara


O novim Simsima na E3 sajmu nismo doznali mnogo toga novoga, ali imamo barem datum izlaska te potvrdu da će se korisnički sadržaji moći dijeliti unutar igre.

The Sims 4 nije tip igre koja može ponuditi atraktivnu prezentaciju na konferenciji pa Electronic Arts u slučaju iste igre uvijek teži šaljivom elementu. Na ovogodišnjem E3 sajmu to baš i nije bilo naročito smiješno koliko bi to EA želio, ali bez obzira na to, od Simsa smo dobili dvije interesantne informacije.

Prva je potvrda takozvane galerije, odnosno mjesta unutar igre na koje se mogu uploadati sve korisničke kreacije i dijeliti – besplatno – s drugima. Ovakva stvar Simsima je dobrim dijelom novost, no kako smo sličan koncept već viđali u drugim igrama, možemo samo reći kako je i bilo krajnje vrijeme da Simsi dobiju takvo što. U svakom slučaju, galerija kreacija će dobro doći svima kojima koji ne žele potrošiti sate na kreiranje likova i kuća, već ih samo žele preuzeti bez ikakva napora.

Druga važna vijest je pak datum izlaska. Doznali smo da The Sims 4 dolazi 2. rujna ove godine – trenutno samo za PC platformu, kako je ranije i najavljeno.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?