HCL.HR

The Walking Dead: Our World dovodi zombije u vaše susjedstvo

Zoran Žalac 15.03.2018.   •   3 komentara


The Walking Dead je sljedeća velika franšiza koja će pokušati ići stopama Pokemona Go te će donijeti AR gameplay baziran na Googleovim mapama.

The Walking Dead serija iz tjedna u tjedan bilježi pad gledanosti, ali popularnost istoimene franšize ostaje vrlo velika. Tvrtka AMC nada se očuvati ju novim igrama pa nam tako uskoro stiže Overkill’s The Walking Dead, ali i TWD iskustvo u proširenoj stvarnosti zvano The Walking Dead: Our World.

Ista dotičnog naslova stoji mobilna igra koja će sredinom ove godine biti službeno dostupna za Andorid te iOS uređaje. Bazirat će se na Google Maps podacima o vašoj lokaciji i omogućit će vam da se s poznatim likovima borite protiv “šetača” – u svom susjedstvu. Gameplay će biti izveden iz prvog lica i prema svemu sudeći orijentirat će se na rešetanje po zombijima. Uz nas će zombije tamaniti Rick, Michonne, Carl, Daryl i drugi poznati likovi iz stripa i serije.

Komentari (3)

  • Dukindra

    15.03.2018 - 19:43

    Ovo izgleda ocajno

  • vragec25cro

    16.03.2018 - 01:06

    Od jedne vrhunske serije(prvih 4 sezone kolko tolko) oni nama izbacičli hrpu sr… od tele umjesto jedne srednje igre open world crafting survival kako je u seriji 🙂

  • vragec25cro

    16.03.2018 - 01:10

    Ko i 99% do sad izbačenih igara na tematiku the walking dead.Znači serija koja kolko tolko dobra (1-4 sezone) oni nama izbace tele sranj. umjesto neki dobar open world crafting survival naslov

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?