HCL.HR

THQ Nordic u punoj snazi stiže na Gamescom

Stjepan Fikter 20.07.2018.   •   1 komentara   •   HCL objave


Posjetitelji ovogodišnjeg Gamescoma imat će prilike isprobati minimalno četiri naslova iz produkcije THQ Nordica, a uz to nas još i očekuju najave novih naslova.

Iako Gamescom više nije “europski E3” u smislu konferencija; i dalje je to značajan sajam na kojemu izdavači i razvojni studiji imaju prilike predstaviti mnogobrojnoj publici svoje igre. Ove godine sajam se održava od 21. do 25. 08, a jedan od izdavača koji dolazi na sajam sa šarolikom postavom naslova je i THQ Nordic .

Kako u promotivnom traileru kažu, prošla godina za njih je bila velika, ova će biti još veća u smislu igara s kojima stižu na sajam. Među njima nalaze se: Darksiders 3, BiomutantGeneration Zero te Fade to Silence koji će biti igrivi za sve posjetitelje njihovog štanda na lokaciji hala 8, A011.

Prisutni će biti još i Townsmen VR te Wreckfest koje je Igor već prikazivao na našem YouTube kanalu. Ono što je još posebno zanimljivo za nas koji nećemo prisustvovati sajmu jesu najave dvaju novih igara čije ćemo nazive saznati po otvorenju Gamescoma, odnosno 21.08.2018. u 11 sati.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • CimTvRafo

    20.07.2018 - 19:00

    Hah SRETNO im bilo valjda ce dobro proc 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?