HCL.HR

TikTok planira uvesti igranje videoigara u više regija

Zoran Žalac 21.05.2022.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Najpopularnija društvena mreža i video platforma trenutno testira mogućnost igranja videoigara u azijskim zemljama izvan Kine.

Popularna platforma TikTok već neko vrijeme nudi mogućnost igranja mobilnih igara. No, za to možda niste znali jer je ta opcija dostupna jedino korisnicima TikToka u Kini. To bi se u budućnosti moglo promijeniti jer je kineska firma ByteDance, koja je vlasnik TikToka, krenula testirati igre preko TikToka i na tržištu Vijetnama, a plan im je do kraja godine proširiti tu mogućnost i na druge azijske države.

Nije sasvim poznato kakve će se igre moći igrati preko TikToka. Za očekivati je samo da će biti lako i brzo probavljive poput ostalih sadržaja na toj platformi. Potencijalni primjer jedne takve već je najavljen – tvrtka Zynga, koja od ponedjeljka postaje vlasništvo izdavačke kuće Take-Two Interactive, prije pola godine najavila je igru Disco Loco 3D ekskluzivno za TikTok. Radi se tu o plesnom zapletu na žanr endless runnera, gdje je cilj izbjegavati zamke i skupiti što više bodova plesanjem.

Evo kako bi to trebalo izgledati:

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Cone3006

    21.05.2022 - 23:29

    Skoro isti djavo kao i na onom snapchatu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?