HCL.HR

Titanfall kroz novi update dobiva poboljšanja i nove modove

nebel 25.06.2014.   •   2 komentara


Respawn Entertainment je otkrio listu promjena i dodataka koje četvrti veliki update Titanfalla donosi. Osim poboljšanja u gameplayu očekujte i nove modove.

Takozvani Update Four za popularni Titanfall donosi hrpu popravljenih bugova, ali i nove modove igre te poboljšanja u gameplayu. Najavio je to Respawn Entertainment i obećao da ažuriranje stiže “uskoro”.

Najzanimljiviji dodatak bit će ‘Featured Game Mode’, kroz koji će developer redovito rotirati nove, privremene modove igre. Prvi takav mod koji ćemo moći zaigrati zvati će se Marked for Death, a u njemu će jedan igrač iz svakog tima biti “označen za smrt”, što znači da će svaki tim morati štititi svog “Marka” dok u isto vrijeme pokušavaju ubiti neprijatelje. Nakon tog moda u rotaciji će se naći mod naziva Wingmen Last Titan Standing, koji mijenja formulu već poznatog Last Titan Standing moda utoliko da ograniči meč na 2v2 timske mečeve.

Sustav matchmakinga također će dobiti osvježenje i to na način da će se timovi “presložiti” neposredno prije nego se učita sama mapa, a sve s ciljem kako bi se bolje balansirao skill i broj igrača u svakom timu.

Ažuriranje će donijeti i promjene u balansu oružja, nove Titan karte, poboljšan AI za Auto-Titane i popravke mnogih manjih i većih bugova. Detalje o svemu tome provjerite na službenom web sjedištu igre.

Mnogi od vas su ovih dana po prvi puta probali Titanfall budući da je bio besplatan na 48 sati pa nam slobodno recite kako vam sviđa putem komentara ispod. Naša dva gameplay komentara iz Titanfalla, objavljena još u veljači kada je igra izašla, provjerite odmah nakon ovih riječi.

Komentari (2)

  • THE WITCHER 666

    25.06.2014 - 09:00

    Svi ovi gameplay videa su lepi i produzite kao do sad. Samo mi fali recenzije na TITANFALL na hcl.hr.

  • grgoljblaster

    25.06.2014 - 09:54

    Taj novi mod je i dalje varijacija na deathmatch, neverovatno mi je da jedan veliki tim ljudi u 2014. godini ne uspeva da smisli nista kreativnije. Igri nedostaje neki attack/defend mod kao sto ima u Team Fortress 2 recimo, nesto objective-based. Pa ut99 je imao cuveni Assault sa mapama koje se otvaraju kako napadcki tim napreduje, to bi u Titanfallu bilo jako kul i mozda bi me ubedilo da kupim igru (pored snizene cene na 15-20eur, igra je prosto preskupa sada). I jos nesto – mogli bi da uvedu umesto matchmakinga na random mapama da biras koju ces mapu igrati, za onih 23 nivoa koja sam se izlevelovao tokom free vikenda nisam zapamtio nijedan naziv mape, samo layout.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?