HCL.HR

Tjedni PlayStation Store update: 22. veljače ’12

Vedran Geček 23.02.2012.   •   3 komentara


Predstavljamo vam naš prvi tjedni pregled novosti u ponudi hrvatskog PlayStation Storea, a uz jučer izašlu PlayStation Vitu – ponuda je vrlo bogata!

Kada i ako uopće pomislite da je vaš omiljeni gaming portal dosegnuo najvišu točku kulnosti, mi vas nekim novim sadržajem fino podsjetimo kako te točke kod nas nema. U skladu s time, ponosno vam predstavljamo naš novi special u formi vijesti – Tjedni PlayStation Store update. Kao što mu i samo ime govori, isti će se baviti novim sadržajima na hrvatskom PS Storeu, koji se inače osvježava svake srijede, no stvari se obično “poslože” tek dan poslije, u četvrtak. To je dan (ukoliko nešto ne pođe po zlu) kada možete očekivati naš tjedni pregled najvažnijih noviteta kao što su demoi, DLC sadržaji, nove igre, sniženja i posebne ponude ili bilo što drugo vrijedno spomena.

Sve cijene biti će naravno u kunama i u lipu točne, ipak je recesija i nema mjesta popularnom “zaokruživanju”.

Jučerašnji izlazak PlayStation Vite popratila je i nova, istoimena sekcija u Storeu, gdje su već dostupni vjerojatno svi launch naslovi, od kojih smo najvažnije izdvojili kako bi što lakše mogli usporediti cijene digitalnih i retail verzija.Prošlotjedni update donio je pak PS2 Classic sekciju, iz koje ćemo također izdvajati naslove vrijedne spomena.

Uvod je time završen, a pred vama je naš prvi, vrlo bogati PS Store tjedni pregled, kao i prigodna forumska tema, u kojoj možete raspravljati o svemu vezanom uz naš novi special i onome što nudi.

Komentari (3)

  • AIRGUNS FREAK

    23.02.2012 - 19:10

    Plants vs. Zombies – 80,99kn za vitu,pa za tu lovu možeš kupiti polovnu igru za PS3

  • Chaky

    23.02.2012 - 21:02

    Svaka cast na ovom clanku!
    Nadam se da ce te nastaviti tako svaki cetvrtak 😀

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    23.02.2012 - 23:06

    SVAKA CAST HCL

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?