HCL.HR

Tony Hawk teško se može natjecati s protagonistom indie igre Skatebird

Hrvoje Smoljić 21.06.2019.   •   2 komentara


Ako vam u životu fali neka skejterska igra, maštoviti indie naslov Skatebird mogao bi vam, ako ništa, skratiti čekanje do nečeg malčice visokobudžetnijeg.

Čini se da nećemo tako skoro dobiti neku visokobudžetnu skejtersku igru. Dobru Tony Hawk igru nismo dobili otkad je Neversoft prestao na njima raditi, a od Skatea 4 nema ni traga ni glasa. Srećom, nezavisni proizvođač Glass Bottom Games pokušat će spasiti stvar skejterskom igrom Skatebird.

O čemu se tu radi? Pa kako ime igre kaže – o opakoj skejterskoj ptičici koja kao park koristi prostorije u kući. Unatoč natprirodnom osjećaju za ravnotežu kakav samo ptica može imati, padovi ostaju realna mogućnost. Jedina razlika je što je u ovom slučaju to znatno tužnije nego u slučaju kad se isto dogodi ljudskom biću.

Proizvođač sredstva prikuplja putem Kickstartera gdje je igra već prikupila dvostruko više od postavljenog cilja. Planiraju igru napraviti za sve platforme aktualne generacije, ali i dodati razne gameplay elemente ovisno o prikupljenim sredstvima do kraja kampanje. Na Kickstarteru je dostupna i demo verzija ukoliko igru želite isprobati, a prije toga svakako bacite oko na službeni trailer:

Označeno sa:

Komentari (2)

  • HyPo

    21.06.2019 - 11:57

    bilo bi fora ako bi u kasnije levele ubacili mačku da vas lovi dok radite trikove i naravno bježite od mačke

  • Stjepan Fikter

    21.06.2019 - 17:28

    A realno, ne može biti lošije od zadnjih Tonija.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?