HCL.HR

Tony Hawks RIDE cijena i datum izlaska

Igor Belan 06.08.2009.   •   4 komentara


Dobili smo konačnu cijenu za Tony Hawks RIDE (uključujući skateboard dodatak) te datum izlaska igre za Ujedinjeno Kraljevstvo.

Izdavač Activision danas je objavio kako će Tony Hawks RIDE izaći za Xbox 360, Playstation 3 te Wii konzole, zajedno sa skateboard kontrolerom u bundlu, 20. studenog ove godine i to po cijeni od 100£ ( da, funti ). Visoka cijena opravdava se naravno skupim kontrolerom u obliku skateboarda koji bi trebao uvelike povećati imerzivnost igranja nove skejterske igre sa potpisom Tony Hawka. Osim ovoga, izdavač je najavio i posebnu limited ediciju igre koja će biti dostupna ekskluzivno preko firme GAME, a uključuje posebne crvene ili crne skateboarde sa nekakvim Tony Hawk logo dizajnom. Srećom ne zvuči previše interesantno pa ne patimo što nam je praktićki nedostupno. Jučer je Activision potvrdio i kako će igra na navedeni datum biti dostupna samo u Njemačkoj, Sjedinjenim Američkim Državama te Ujedinjenom Kraljevstvu, dok će u ostale zemlje stići 2010 godine. Krasno.

Komentari (4)

  • olio

    06.08.2009 - 18:42

    rađe ću stati na skejt i na ulicu nego kupiti ovo 🙂

  • poteljito

    06.08.2009 - 19:04

    lol nisu mogli nac starijeg isfuranijeg skejtera da su trazili. taj covjek vise ni ne vozi

  • wyzard

    07.08.2009 - 12:47

    pa nisu oni nikog tražili, hawk je tražio njih.
    i može bit star 100 god, čovjek je legenda sporta, ima pravo radit šta hoće.

  • bagzone

    12.08.2010 - 12:37

    ovo je preluda stvar ali nesto je glupo to sto je samo na novim konzolama i znam zas….al ja sam presto igrat igrice i kupovat konzole cim sam prvi put pogledo tony hawka on je pre lud i on je legenda sigurno skejta a od tad sam stao na skejt i surfo po njegovom sajtu ( http://www.tonyhawk.com/ ). i cim sam vidio tony hawk ride pozelio sam ga i cjena je u redu samo je problem sto nemam wii ili ps3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?