HCL.HR

Tony Hawk’s Ride najavljen

Zoran Žalac 16.05.2009.   •   1 komentara


Najpopularniji sk8er u Americi a i šire, simpatični Tony Hawk, pauzirao je čak jednu godinu kako bi osmislio potpuno novi koncept virtualnog skateboardinga.

Najpopularniji sk8er (Thi4f -travestija-) u Americi a i šire, simpatični Tony Hawk, pauzirao je čak jednu godinu kako bi osmislio potpuno novi koncept virtualnog skateboardinga i tako vratio slavu koju mu je preoteo konkurentski Skate serijal. U međuvremenu je nakon višebrojnih Pro Skater, Underground, Proving Ground te Project 8 inačica, razvojni tim Neversoft prepustio Tony Hawk’s serijal relativno novom proizvođaču pod imenom Robomodo (zaslužan za većinom borilačke igre Fight Night i Def Jam). Rezultat suradnje dragog nam Tonya i nepoznatog nam Robomoda otkriven je jučer u Gametrailers TV-u, a najavu same igre pokosila je zapravo jedna druga najava – ona koja prikazuje kontroler u obliku skateboarda.

Dakle, Tony Hawk’s Ride bit će prva u nizu igara (barem se nadamo da će biti dovoljno kvalitetne da doživimo niz) koja će podržavati isključivo kontrole putem plastične stvarčice u obliku skejta bez kotača. Dotična ima senzore pokreta i dodira pa će igrači tako moći iskusiti osjećaj ovog ekstremnog sporta, ali bez onog ekstremnog dijela koji uključuje bol. Kako bi igra, odnosno kontroliranje iste bilo pristupačno svim ostalim smrtnicima koji ne spadaju među sk8ere, g. Hawk implementirao je više razina težine te se tako nada da će svatko moći uživati u igri bez obzira je li ikada kročio nogom na pravi skateboard ili ne. Kako izgleda Tonyev virtualni skateboard možete vidjeti pod opširnije gdje vas očekuje prvi trailer za TH Ride. Inače, informacije radi, igra je najavljena za X360, PS3 i Wii.

Komentari (1)

  • xGAME

    17.05.2009 - 08:29

    opet nema za pc 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?