HCL.HR

Total War: Shogun 2 Gold Edition stiže u ožujku

Renato Pedišić 28.01.2013.   •   0 komentara


HCL-ova najbolja strateška igra 2011. godine vraća se u pozlaćenom obliku nadopunjena s dvije ekspanzije s kojima će vam zagarantirano pružiti gotovo stotine sati singleplayer i multiplayer zabave.

Total War: Shogun 2 najbolja je strateška igra 2011. godine po našem Zlatnom Dabru, ali i igra koja je u našoj detaljnoj recenziji dobila vrlo visoku ocjenu te isključivo pozitivne komentare na sve one bitne elemente. Odlični Shogun 2 naslijedile su dvije ekspanzije Rise i Fall of the Samurai koje su na odličan način upotpunile već gotovo savršeno strateško iskustvo.

Obje ekspanzije, nadopunjene dodatnim DLC sadržajem, skupa s originalnom igrom sada dolaze u Total War: Shogun 2 Gold Edition paketu, a taj je paket jedinstvena prilika da sve najbolje od svijeta feudalnog Japana iskusite bez zasebnog plaćanja pojedinih ekspanzija.

Shogun 2

Paket će sadržavati sljedeće ekspanzije i DLC pakete:

Total War: SHOGUN 2
Total War: SHOGUN 2 – Rise of the Samurai
Total War: SHOGUN 2 – Fall of the Samurai

Dragon War Battle Pack
Hattori ‘Ninja’ Clan Pack
Ikko Ikki ‘Warrior Monk’ Clan Pack
Otomo ‘Gunpowder’ Clan Pack
Saga Clan Pack
Obama Clan Pack
Tsu Clan Pack
Sendai Clan Pack
Saints & Heroes Elite Unit Pack
Sengoku Jidai Elite Unit Pack

Ujedno, ovo “zlatno” izdanje, koje dolazi na europsko tržište 8. ožujka, biti će odlična uvertira za Total War: Rome 2 čiji se datum izlaska predviđa na listopad ove godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!