HCL.HR

Trailer za NHL 15 demonstrira kako poboljšana grafika utječe i na gameplay

Stjepan Fikter 10.07.2014.   •   2 komentara


Next-gen iteracija NHL franšize predstavit će potpuno nove modele likova, što uključuje opremu, dres i izraze lica, a sve to će utjecati na prezentaciju realnijeg gameplaya. Barem tako kažu iz EA-a.

EA za NHL 15 priprema potpuno nove stvari, a ovaj put to nam demonstriraju detaljnim prikazom next-gen hokejaša u akciji. Po prvi puta u serijalu, svaki lik kreiran je kroz tri sloja – tijelo, oprema i dres, koji će reagirati baš kao što bi i u stvarnosti kada ga pogodi pak. S obzirom na brzinu hokeja, sumnjamo da će to itko primijetiti, osim možda u usporenim snimkama. Ipak, poboljšana grafika imat će i svoj utjecaj na gameplay – recimo, budući da dres više nije statičan sada će se pak moći poslati ispod ruke golmana.

Također je stavljen naglasak i na grimase koje će hokejaši raditi kada se sudare ili zabiju, odnosno promaše pogodak, te na slavlja koja će sada biti u kontroli igrača. Kako to zapravo izgleda u pokretu, najbolje je da pogledate u priloženom traileru.

Komentari (2)

  • Red Falcon 2

    11.07.2014 - 11:21

    Nadam se da će napraviti neke drastične promjene u igri i za gameplay kao što su najavili. Imam pravo sumnjat zbog onog što su pokazali na E3.

  • hrga007

    11.07.2014 - 12:01

    5 godina zaredom da moram igrat nhl 09 sa patchom

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?