HCL.HR

Trailer za Nosgoth prikazuje alpha verziju tog Legacy of Kain spin-offa

Renato Pedišić 19.12.2013.   •   0 komentara


Legacy of Kain F2P multiplayer spin-off nazvan Nosgoth dobio je trailer koji prikazuje snimke alpha verzije igre te krvavu i naizgled dobro izvedenu borbu vampira i ljudi.

Nosgoth, Legacy of Kain F2P multiplayer spin-off koji se trenutno nalazi u zatvorenom alpha testiranju, jučer je dobio promotivni trailer podnaslovljen ‘War Is Upon Us’. Isti prikazuje krvavu i naizgled dobro izvedenu borbu vampira i ljudi kroz snimke iz tog zatvorenog alpha testiranja.

Nosgoth je inače asimetrična F2P multiplayer igra koja sukobljava ljude s dalekometnim oružjem i vampire specijalizirane za blisku borbu. Svaka strana ima svoje vlastite klase s posebnim sposobnostima i mogućnostima koje se mogu unaprjeđivati kako igrači napreduju kroz igru. Napredak kroz igru donijet će im novu opremu, skillove i mogućnost promjene izgleda, a pretpostavljamo kako će upravo na takvim mogućnostima prilagodbe likova zarađivati proizvođač Psyonix Studios te izdavač Square Enix.

Trailer o kojemu cijelo vrijeme govorimo možete pogledati podno ove rečenice, a ako vam se sviđa ne zaboravite da se za beta fazu testiranja možete prijaviti putem Nosgothova web sjedišta.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?