HCL.HR

Trailer za Somu pokazuje nam napuštene podvodne lokacije

Igor Belan 05.09.2015.   •   1 komentara


Tvorci Amensia serijala ovog mjeseca pokušat će nas uplašiti podvodnim svijetom u igri Soma, a kroz novi trailer daju nam brzi pogled na neke od tih strašnih lokacija.

Frictional Games, tvorci Amnesia igara, nas novim trailerom pripremaju za svoj novi naslov Soma koji izlazi 22.09. Ovaj put vode nas kroz kratki obilazak napuštene istraživačke stanice smještene duboko ispod morske površine, koja će ujedno biti i mjesto radnje u igri. Iako se ne nalazi u svemiru, nekako nas podsjeća na svemirske stanice i brodove Alien serijala. Uostalom, pogledajte sami za sebe.

Pored objave novog trailera, Frictional Games tim odgovorio je na neka često postavljana pitanja kroz službeni im blog. Objasnili su tamo da je po njihovom mišljenju Soma podjednako strašna kao Amnesia: The Dark Descent, ako ne i strašnija u određenim situacijama. Samo se radi o drugoj vrsti straha. Pored čistog istraživanja jezivih podmorskih lokacija i bježanja za goli život, Soma će sadržavati i razne zagonetke, a priču ćemo otkrivati postepeno kroz istraživanje lokacija i skupljanje objekata poput poruka razbacanih kroz istraživačku stanicu.

Soma 22. rujna dolazi na PC i PS4. Planirate je nabaviti?

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?