HCL.HR

Transformers Universe je sada MOTA igra – provjerite kako izgleda

Renato Pedišić 01.03.2014.   •   1 komentara


Od nekakvog MMO akcijom nabijenog browser-based naslova do MOTA igre – to je razvojni put Transformers Universea. U što su se ti besplatni Transformeri transformirali, ni samima nam nije sasvim jasno.

O naslovu Transformers Universe smo prvi puta pisali sada već davne 2012. godine i tada smo igru predstavili kao browser-based MMO naslov s datumom izlaska u 2013. godini. Od tada smo saznali kako bi to trebao biti timski, taktički i akcijom nabijeni naslov jednostavnog, ali prihvatljivog vizualnog stila.

Sada na dobar dio toga možemo sasvim zaboraviti jer je proizvođač Jagex nakon očito lošeg beta testiranja otprije dvije godine odlučio u potpunosti promijeniti imidž igre, a taj novi stil predstavljen je kroz sljedeća dva videa.

Kao što možete vidjeti, igra je nekakva mješavina MOBA naslova, tower defense igara i arkadne vožnje s Transformers licencom te žlicom Vegete. Službeno, to je MOTA naslov, odnosno “Massively Online Tactical Action Game”.

U igri uzimate ulogu vođe tima unovačenih neiskusnih robota, a neovisno o tome jeste li odabrali Autobotsku ili Decepticonsku stranu, Transformers Universe ćete pokretati iz vašeg internetskog pretraživača. Osim toga, za igranje nećete morati uplatiti ni lipe, budući da se radi o F2P naslovu.

Točan datum izlaska još nije potvrđen, ali očekuje se da bi trebao biti postavljen u nekom od ljetnih mjeseci ove godine.

Komentari (1)

  • Rogue

    01.03.2014 - 18:40

    Jagex nastavlja stancati ocajne naslove

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?