HCL.HR

Tt eSports by Thermaltake gaming periferija u Hrvatskoj

sponzorirani članak 30.05.2017.


Ekskluzivno u Linksu sada možete nabaviti Tt eSports gaming periferiju koja obećava vrhunski dizajn posebno krojen za kompetitivni gaming uz pristojnu cijenu. Pogledajte kako izgledaju neki od zanimljnivijih Tt eSports proizvoda.

ttesports-slika

Kada pričamo o PC gamingu najčešće novac bacamo u smjeru novih grafičkih kartica i procesora, i dok je važno osigurati stabilan i visok framerate u igrama, često je još i važnije osigurati optimalan način kontrole svih tih igara. Pogotovo ako se planirate natjecati. Tu uskače posebno dizajnirana gaming periferija – od miševa, preko tipkovnica i headseta sve do posebnih podloga za miševe za što precizniju kontrolu.

Jer džabe vam visok framerate ako vam miš nije precizan, a neprijatelje ne možete čuti iza leđa.

Vrhunska gaming periferija često nosi i prikladno visoku cijenu, no Tt eSports by Thermaltake već godinama radi sjajnu gaming periferiju u dosegu prosječnog džepa, a sada je možete nabaviti i u Hrvatskoj. Cijeli asortiman Tt eSports miševa, tipkovnica, podloga i headseta ekskluzivno je dostupan u Linksu – samo kliknite ovdje da vidite što sve nude i kako se kreću cijene.

Mi bismo posebno istaknuli tri proizvoda – miš Ventus Z, tipkovnicu POSEIDON Z RGB i slušalice CRONOS RIING RGB 7.1.

Tt eSports Ventus Z nije najjeftiniji miš na tržištu, kao ni najeftiniji miš iz Tt eSportsa, ali nudi iznimne speficikacije za svoju cijenu. Prije svega, ispod kućišta premazanog posebnim premazom koji daje osjećaj da dirate nešto između gume i plastike, ovaj miš krije sjajni AVAGO 9500 laserski senzor rezolucije do čak 11000 DPI (nismo fulali nulu). Ima tri utega koje možete ukloniti po želji kako biste miš balansirali točno kako vam odgovara, kao i dvozonski sustav RGB osvjetljenja koji, između ostalog, možete kontrolirati putem posebnog softvera što dolazi uz miš.

ttesports-1

Poseidon Z tipkovnica jedna je od najjeftinijih visokokvalitetnih mehaničkih tipkovnica koje ćete naći na hrvatskom tržištu. Ima kvalitetne mehaničke prekidače certificirane od strane Tt eSportsa, puno pozadinsko osvjetljenje, pozlaćeni USB kontektor te dostojanstven ali ipak prepoznatljivo gamerski dizajn. Sve to u manjim dimenzijama (nema numeričku tipkovnicu) što je čini lakše prijenosnom ako je planirate nositi na kakve LAN partyje ili jednostavno ne volite da vam masivna tipkovnica zauzima previše mjesta na stolu.

ttesports-2

Cronos RIING RGB 7.1 slušalice mnogo vam otkrivaju o svojim mogućnostima već u samom nazivu. Sasvim očito, radi se o sluškama koje podržavaju 7.1 virtualni 3D surround zvuk (50mm zvučnici) što će pomoći u zvučnoj detekciji neprijatelja na virtualnim bojištima Battlefielda 1, Quakea ili što već igrate ovih dana. RGB osvjetljenje pobrinut će se da izgledate kul dok pobjeđujete u mečevima, a ako želite i pričati s kolegama iz istog tima za vrijeme borbe, sluške su spremne da na njih spojite i mikrofon.

ttesports-3

Za detaljnije specifikacije i aktualne cijene ova tri komada gaminga periferije, ali i ostatka ponude Tt eSportsa posjetite webshop Linksa ili neku od njihovih poslovnica.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?