HCL.HR

Tvorci Bayonette rade novu igru koja će akcijski žanr prevrnuti na glavu

Zoran Žalac 14.05.2018.   •   0 komentara


Voditelj studija Platinum Games izjavio je kako ta ekipa trenutno radi na više projekata, uključujući i potpuno novu igru koja će biti revolucionarna za akcijski žanr.

U zadnjih nekoliko godina japanski se studio Platinum Games prometnuo u vodećeg developera akcijskih igara zahvaljujući uspješnicama kao što su Bayonetta, Vanquish i NieR: Automata. Imali su oni i svojih promašaja, no njihov je talent uglavnom vrlo tražen pa istovremeno rade na hrpi projekata. Znamo da razvijaju Bayonettu 3 ekskluzivno za Switch te da rade na nekim manjim mobilnim igrama. No, u razvoju im je i projekt koji će akcijskom žanru ponuditi nešto sasvim novo.

Na nedavnom Bitsummit eventu voditelj Platinum Gamesa Atsushi Inaba izjavio je kako u ranoj fazi razvoja imaju potpuno novu igru za koju trenutno ne znaju ni svi zaposlenici studija. Prema njegovim riječima, radi se o jako inovativnom naslovu koji će žanr akcijskih igara okrenuti naglavačke. No, s obzirom da je razvoj tek počeo, ne očekujte da će tu igru otkriti tako skoro.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?