HCL.HR

Tvorci emotivnog indie dragulja To The Moon rade na novoj igri

Hrvoje Smoljić 12.03.2019.   •   1 komentara


Freebird games nam je prethodno donio neka od najemotivnijih iskustava u igrama, a izgleda kako nas ni njihova nadolazeća igra neće poštediti suza.

Freebird Games je proizvođač koji je poznat po nekim od najemotivnijih indie igara današnjice – Finding Paradise i To The Moon. Te dvije igre naišle su na univerzalno odobaravnje igrača te trenutno drže najvišu moguću ocjenu na Steam platformi. U skladu s tim, najava kako studio radi na novoj igri imena Impostor Factory dočekana je s velikim uzbuđenjem.

Ono što je trenutno poznato o igri je kako će ista biti misteriozni triler gdje će igrači uz pomoć mehanike zaustavljanja i premotvanja vremena istraživati niz krvavih ubojstava. Već s navedenim proizvođač značajno odstupa od svoje uobičajene formule, a u budućnosti se planira posvetiti potpuno drugačijem stilu igara.

Unatoč tome, uvjeravaju kako će se Impostor Factory zasigurno svidjeti ljubiteljima njihovih prethodnih igara. Već to nas uvjerava u kvalitetu konačnog proizvoda na koji ćemo se načekati budući da igra izlazi tek sljedeće godine.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Darcoolio

    12.03.2019 - 17:40

    Bukvalno sve se sa nestrpljenjem očekuje od Freebird games.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?