HCL.HR

Tvorci Football Managera predlažu igračima izazov vođenja GNK Dinamo Zagreba

Zoran Žalac 18.04.2020.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Ekipa Sports Interactivea istaknula je GNK Dinamo Zagreb kao predloženi izazov za igranje u Football Manageru.

Evo malo starije, ali svejedno zanimljive vijesti. Prije nepunih mjesec dana, još dok se Football Manager 2020 mogao igrati besplatno, tvorci te igre na službenoj su stranici, a i na Steamu objavili članak sa osam predloženih izazova za virtualne menadžere. Izazovi uključuju vođenje različitih klubova, od velikana kao što su Paris Saint-Germain te Bayern München, preko perspektivnih Ajaxa i Napolija pa sve do – GNK Dinamo Zagreba.

Ne viđa se baš svaki dan da se neki domaći nogometni klub ističe u popularnoj sportskoj igri, no ekipa Sports Interactivea vjeruje kako je Dinamo Zagreb idealan klub za one koji žele iskustvo vođenja kluba izvan liga takozvane petice (Engleske, Španjolske, Italije, Francuske i Njemačke).

U opisu stoji da Dinamo Zagreb ima uzbudljivu momčad punu mladih i talentiranih igrača koji su proizašli iz vlastitog omladinskog pogona. Tvrde kako Dinamova statistika 13 od 14 osvojenih naslova prvaka u domaćoj ligi omogućava virtualnim menadžerima da se bez većeg napora posvete osvajanju Europe.

Komentari (4)

  • Petar Marjolovic

    18.04.2020 - 23:55

    Mamić happy noises

  • Virty

    19.04.2020 - 15:41

    Bit će izazov 🙂

  • SanKa

    20.04.2020 - 11:25

    igrao i zaista je odlicno. u 3 godine se uspije izgraditi respetkabilan klub. u 3. sezoni sam uspio dogurat do 1/4 finala LP, sezonu ranije EL 1/2 finale. Antonio Marin postane top 5 krilni napadač u igri

    • microlightgames

      @SanKa, 22.04.2020 - 22:39

      DISI SAD MAMIĆU??? DISU SAD IZGOVORI???

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?