HCL.HR

Tvorci Formula 1 igre u nezgodnoj su poziciji nakon što je poginuo vozač Formule 2

Zoran Žalac 02.09.2019.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Ekipa Codemastersa još se nije oglasila što će učiniti po pitanju vozača koji je proteklog vikenda preminuo u utrci Formule 2.

Videoigra F1 2019 po prvi puta je u serijalu donijela mogućnost natjecanja u Formula 2 utrkama. Po izlasku je bila dostupna sezona 2018., a razvojni studio Codemasters prošlog je vikenda uzbuđeno najavio dolazak sezone 2019. kroz besplatno ažuriranje.

Međutim, čini se kako bi to ažuriranje moglo biti odgođeno jer se u Formuli 2 prošloga vikenda dogodila tragična nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač Anthoine Hubert. On se na stazi Spa Francorchamps zabio u ogradu, a udar ga je odbacio natrag na stazu gdje je na njega naletio bolid vozača Juana Manuela Corree.

U je ovom trenutku nepoznato kako će Codemasters regirati na ovaj događaj – hoće li Huberta ostaviti u igri te mu tako odati počast, ili ga iz pristojnosti prema obitelji neće uvrstiti u novu sezonu. Ažuriranje koje je trebalo dodati F2 sezonu 2019. nije imalo datum izlaska pa sve i da do odgode dođe, vjerojatno nećemo znati koliko će ovaj događaj zapravo utjecati na to.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • VuklaVukCRO

    02.09.2019 - 10:13

    Samo neka on počiva u miru.

  • Petar Marjolovic

    02.09.2019 - 10:15

    Hcl se pretvorio u smrtovnice.

    • Pararera

      @Petar Marjolovic, 02.09.2019 - 10:38

      Druga osmrtnica na ponedjeljak. A još i škola krenula. Još je i ponedjeljak ?

    • Petar Marjolovic

      @Pararera, 02.09.2019 - 11:22

      Ubija ponedjeljak…

  • Anthemm

    02.09.2019 - 11:10

    Jednostavno pitaju obitelj jel bi ga htjeli vidjeti u igri ili ne

  • deanHR

    02.09.2019 - 12:04

    On je u svojoj biti bio vozač. Znam da bi svi oni željeli da ih se ljudu sjete kao vozače tako da mislim da će ostati u igri. Očekujem samo da će biti neka posebna pažnja i nešto u njegovu čast koju je izgleda zaslužio jer svi koji ga znaju ga očito cijene i poštuju a rezultati koje je donosio donose poštovanje njega kao vozača. Tako da vjerojatno ostaje uz odavanje spomena na njega. To bi bilo najbolje. Rip. Gledao sam stream kako se to desilo- strašno. Bio je jako čudan osjećaj uopće gledati F1 jučer. Moj vozač je pobijedio a nitko ne može slaviti. Bianchi mi je bio draži srcu jer sam za njega više znao tako da me to i na njega vratilo. Loš dan za motorsport, njegove prijatelje i najbitnije jako loš dan za njegovu obitelj.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?