HCL.HR

Tvorci Shanka najavili taktičko špijunsku igru Incognita

Renato Pedišić 03.07.2013.   •   0 komentara


Klei Entertainment, tvorac Shank serijala te igara Mark of the Ninja i Don’t Starve, najavio je novu taktičku špijunsku igru Incognita koja će izaći za PC, Linux i Mac.

Klei Entertainment, znan po igrama Shank, Shank 2, Mark of the Ninja i Don’t Starve, otkrio je kako radi na novoj igri nazvanoj Incognita koja će spadati u žanr taktičko špijunskih igara na poteze.

Uz najavu nove igre objavljena je i jedna slika koja u krupnom planu prikazuje tri agenta dizajnirana u svojevrsnom noir-futurističkom stilu, dok je u pozadini vidljiv prikaz onoga kako bi Incognita trebala izgledati:

Incognita

Igrine službena stranica ima poseban odjeljak u kojemu Klei Entertainment želi testirati vaše logičke sposobnosti dešifriranja, a nakon što netko prikazani niz simbola uspije dešifrirati vjerojatno ćemo dobiti dodatne informacije o igri.

Incognita izlazi za PC, Linux i Mac, ali uz službenu najavu nismo dobili čak ni okvirni datum izlaska. Dok ne dobijemo barem konkretan datum, vrijeme možete prikratiti uz našu već gotovo tri godine staru video recenziju prije spomenutog Shanka, igre koja je proslavila Klei Entertainment.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?