HCL.HR

U 7. mjesecu se družimo s istraživačkom avanturom Cradle

Stjepan Fikter 11.06.2015.   •   2 komentara


Nakon tri godine razvoja, imat ćemo priliku od 25. srpnja posjetiti mistični zabavni park u Mongolskoj pustinji i otkrivati neobičan svijet Cradela.

Od prve najave koja je stigla krajem 2011. godine, Flying Cafe for Semianimals uspio nas je zainteresirati za svoj naslov Cradle – znanstvenofantastičnu istraživačku avanturu iz prvoga lica čija se radnja odvija u Mongolskoj pustinji gdje se nalazi i napušteni zabavni park pun zagonetki.

Cradle bi mogli svrstati u takozvane simulatore hodanja, no po najavama, ova avantura bit će malo više od toga budući da je dosta pažnje posvećeno interakciji s okolinom. Uz to, fokus je stavljen na našeg protagonista i mehaničku djevojku kojoj nedostaje pokoji dio tijela.

Developeri kažu da nas očekuje duboka priča gdje će svaki detalj utjecati na radnju, a kako budemo obnavljali izgubljene funkcije mehaničke suputnice, postepeno će se otkrivati i misterija zabavnog parka.

Nažalost, developeri se nisu držali onog nepisanog pravila koje kaže da se uz objavu datuma izlaska pripremi i novi video, no barem smo dobili četiri nova screenshota. Za potencijalnu publiku koja čeka 25. 07. kada Cradle stiže u digitalne trgovine po cijeni od 13. dolara, prilažemo i gameplay video od prije dvije godine. Bolje išta, nego ništa.

Komentari (2)

 • dex19

  11.06.2015 - 16:24

  jesam li ja jedini koga naslovna slika podsječa na autotrolej :/

  • Ementaler

   @dex19, 11.06.2015 - 16:27

   A vidiš, je malo 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!