HCL.HR

U C-Smash VRS zaigrat ćemo futuristički sport na PS VR2

Stjepan Fikter 14.02.2023.   •   0 komentara


Prije 20 godina u Cosmic Smash lupala se loptica na arkadnoj mašini, a ove godine u C-Smash VRS uzimamo reket direktno u ruke unutar virtualne stvarnosti.

Ako niste do sada čuli za igru Cosmic Smash, ne brinite se: sigurno niste jedini. Riječ o naslovu kojeg je Sega izdala sada davne 2001. godine te je ista bila dostupna na arkadnim strojevima te nešto kasnije na Dreamcastu, ali samo u Japanu.

Ove godine navedna igra se vraća na scenu, ali pod drugim nazivom te za kompletno drugačiju platformu. Cosmic Smash tako postaje C-Smash VRS koju će se moći zaigrati na PS VR2 platformi. Koncept igre bit će isti kao i prije, lupanje loptice i razbijanje blokova, no sad ćemo reket držati praktički u ruci.

Uz novu perspektivu, C-Smash VRS trebao bi biti ultimativni sport koji pruža osjećaj istovremene stimulacije i opuštanja, a to će popratiti odlični vizuali te glazba. Ovaj futuristički skvoš moći će se igrati samostalno, kooperativno ili protiv drugih igrača u različitim kompetitivnim modovima. Uz to, najavljuje se i Infinity mod za sportaše koji se žele vježbati u virtualnoj stvarnosti.

C-Smash VRS je u planu za ovu godine s time kako će se od 23. 3. moći isprobati demo verzija koja će uključivati samostalni trening kao i mogućnost igranja s drugim igračem.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?