HCL.HR

U izradi The Lego Movie Videogame

Renato Pedišić 17.07.2013.   •   2 komentara


U kina dolazi The Lego Movie, a TT Games je odlučio izlazak filma popratiti vrlo simpatičnom videoigrom za sve uzraste i praktički sve platforme ikad.

TT Games, studio koji je napravio valjda sve Lego igre od 2005. godine, uskoro na tržište plasira još jednu baziranu na toj licenci, ovoga puta vezanu uz nadolazeći film imena The Lego Movie.

Igra prati radnju filma u kojemu sasvim prosječni “Legić” biva zamijenjen za junaka te je poslan na misiju da spasi svijet od zle pošasti koja se nadvila na njega. U filmu će se, a pretpostavljamo i u videoigri, pojaviti vjerojatno sve do sada predstavljene Lego inkarnacije popularnih filmskih i strip junaka te će igra sadržavati fascinantnu brojku od čak 90 likova koje ćemo upoznavati kroz njenih 15 razina.

Igra sadrži i novu graditeljsku mogućnost čija je osnova sadržana u potrazi i skupljanju stranica s uputama. Te će upute na kraju služiti za izradu setova koji će “upregnuti zapanjujuću moć Majstora Graditelja kako bi se izradile zadivljujuće Lego kreacije”… što god ljudi iz TT Gamesa mislili tim opisom.

Filmski trailer koji opisuje i atmosferu nadolazeće igre pogledajte u nastavku, ako radi ničega drugog, onda radi Batmana.

The Lego Movie Videogame stiže uz film tijekom 2014. godine za PC, PS4, Xbox One, Wii U, PS3, Xbox 360, 3DS i Vitu.

Komentari (2)

  • tryon

    17.07.2013 - 17:48

    jedva cekam oboje

  • FelipeMassa

    18.07.2013 - 09:58

    Ovo će biti dobro..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?