HCL.HR

U znak protesta protiv DICE-a, fanovi Battlefielda 4 privremeno će ugasiti vlastite servere

Stjepan Fikter 03.01.2015.   •   0 komentara


Skupina Battlefield 4 klanova i server admina koja se okupila iza naziva WeAreBattlefield, danas planira organizirati protest protiv DICE-a privremenim gašenjem svojih servera.

Udruženje 106 Battlefield 4 klanova, odnosno vlasnika servera okupljenih iza naziva WeAreBattlefield, planira protest protiv DICE-a koji će se održati danas u 13 sati po našem vremenu. Pažnju developera pokušat će pridobiti privremenim gašenjem više od 190 servera koliko ih se nalazi pod administracijom udruženja, a sve zbog razloga da se poboljša veoma slaba komunikacija između DICE-a i ljudi zaduženih za administraciju servera.

Slaba komunikacija nije jedini razlog ovog protesta budući da su na svojim forumima otkrili i druge probleme među kojima su i developerova politika za ranked servere, kasno objavljivanje promjena koje stižu s nadogradnjama, skrivene zakrpe koje dolaze bez ikakvog upozorenja, previše ograničenja u zadanim postavkama za servere i još nekoliko drugih.

Iako ova skupina klanova ne očekuje da će protest natjerati DICE da se ubrzo više aktiviraju po pitanju navedenih problema, nadaju se da će barem pokazati pažnju kako su željni raditi na rješavanju problema i pri tome slušati što server admini imaju za reći.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?