HCL.HR

Ubisoftova pucačina XDefiant malo će kasniti s izlaskom

Zoran Žalac 12.09.2023.   •   10 komentara


Izvršni producent Ubisoftove besplatne pucačine XDefiant najavio je malu odgodu lansiranja igre zbog komplikacija u komunikaciji sa PlayStation i Xbox platformama.

Vjerojatno ste već i zaboravili da je ovoga ljeta trebao biti lansiran Ubisoftov free-to-play naslov XDefiant. I vjerojatno niste jedini – u međuvremenu je najavljen novi Call of Duty, još uvijek se iščekuje Counter-Strike 2… lako je to bilo smetnuti s uma.

Na kraju dana uopće nije ni bitno jer XDefiant neće izaći ovoga ljeta. Nego u desetom mjesecu, XD.

Jonah Hill No GIF - Jonah Hill No Brad Pitt GIFs

Zanimljivo je pak da to nije u potpunosti Ubisoftova odluka. Kako je na službenom blogu otkrio izvršni producent igre Mark Rubin, na odgodu lansiranja utjecali su Sony i Microsoft. Tijekom sedmog mjeseca bio je pokrenut proces certificiranja igre za PlayStation i Xbox konzole, a sredinom osmog mjeseca Ubisoft je iz nekog razloga dobio odbijenicu od Sonyja i Microsofta.

Iz Ubisofta nisu otkrili što je bilo sporno, samo je rečeno da su zadnja 3-4 tjedna radili na tome da isprave probleme i ispune zahtjeve. Sudeći po napisanome, čini se kako je tehničko stanje igre moglo biti problematično jer u Ubisoftu još uvijek nisu sigurni hoće li Sony i Microsoft odobriti izlazak igre na sljedećoj prijavi.

U slučaju da dobiju zeleno svjetlo, XDefiant bi mogao biti lansiran početkom ili sredinom desetog mjeseca.

Komentari (10)

  • TsarConstantine

    12.09.2023 - 15:28

    Ima li ičeg pozitivnog, vrednog probanja?

    • Shinobi

      @TsarConstantine, 12.09.2023 - 16:41

      Uopste se ne slazem sa tvojim misljenjem igrao sam oba testiranja i mogu reci da je igra odlicna a najvaznije optimizovana i isla je smooth a sto se tice modova tu su prikazani samo osnovni modovi a koji imaju u 90% multiplayer fps igara tako da ne znam sta je izdvojeno najgore. I jos jedna dobra stvar je sto nece biti killstreakova i nece biti haoticnosti kao u codu na malim mapama kad svi krenu bacati sve i svasta bar ih nece biti na pocetku igre sto mi se isto svidja.

    • Marac Marko

      @Shinobi, 13.09.2023 - 10:10

      Bravo!! Konacno pametan komentar i glava na njestu.. Ubisoft je zakon i treba ih podrzat u svemu sto rade. Da nema njih gamyng bi bio za kurac..

    • Marac Marko

      @Shinobi, 13.09.2023 - 11:10

      Igraj Cod i suti !!

    • Marac Marko

      @TsarConstantine, 13.09.2023 - 10:11

      Ima ali to od njega neces cuti! On je jedan od vecine koji mrze Ubisoft i komentar je realan

  • tylerogg

    12.09.2023 - 20:14

    Jedna jedina dobra stvar kod ubitrasha je to sta mozes igrat sa aimbotom legalno i neces imat ban nikada.

  • Indigo83

    12.09.2023 - 20:20

    Izgleda šareno ko romski konj

  • Stecajni_upravnik

    12.09.2023 - 21:05

    Ubisoft i free igre, nesto mi tu ne stima😂

  • Marac Marko

    13.09.2023 - 10:34

    Ja vjerujem u Ubisoft!! Igra ce biti super! A vi trolovi ovog portala jedite go.. rgonzolu😜
    Svaku igru od Ubija sad uzimam i to sa prednarudjbom, jer su to zasluzili… izbacuju mnogo igara i velia vecina im je vrh, vrhova..
    Jucer igrao The Crew™ Motorfest, bolestina , super igra, bolja od Forze!! Igram Mario + Rabbids vrhunska igra, Far Cry 6, Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Tom
    Clancy’s The Division 2 je vrh igretina!!!! Znaci svr igre su odlicne.. A zasto toliko sad na sve pucam jer mi pun kk… takvih koji seru po svemu a nisu niti ce igrati, odigrati bilo koju igru do kraja i samo znaju srati po svemu.. Evo recimo ja tek sad instaliral tom clancy breakpoint i igra je vrh vrhova, bolja od svih takvih igri, ma nesto, nebre bolje 10/10, kakva je bila prije me ne zanima ali sad je top. Grafika top, igrivost top ma sve je top.. Vise ne slusam recenzije i glupe komentare iuzimam sve igre od Ubisofta jer su to jedini zasluzili!! 😜😁🚀🙈💪👍🏻💪🏻👏😉

    • Antiesreg

      @Marac Marko, 13.09.2023 - 11:06

      😁😎😉🤣🎡💚💛❤🎇🎆🎗

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?