HCL.HR

Ugrabite fine Audio Technica bežične slušalice na posebnom popustu

sponzorirani članak 11.08.2020.


Na posebnom popustu u Linksu nudi vam se Audio Technica ATH-S200BTBK, bežične slušalice koje kvalitetom zvuka mogu parirati znatno skupljim modelima, a usput mogu izdržati i 40 sati slušanja bez punjenja baterije.

Links vam nudi poseban popust na slušalice cijenjene tvrke čiji proizvodi inače spadaju u viši cjenovni razred. Riječ je o Audio Technica ATH-S200BTBK modelu on-ear slušalica koje se bežično mogu povezati s nizom uređaja putem Bluetooth 4.1 konekcije. Čujemo da rade i na PS4 konzoli!

Inače koštaju 549kn u Linksu, no uz poseban kôd cijenu im sada možete spustiti do 399kn. Što je sjajna cijena za ovakve sluške koje nude natprosječnu kvalitetu zvuka u tom cjenovnom razredu i bateriju dostatnu za 20 sati slušanja. Dapače, ako ne pretjerujete s glasnoćom baterija može potrajati i do 40 sati. Ovo je zapravo i headset jer je u jednu od slušalica ugrađen mikrofon s kojim se sasvim ugodno možete javiti na poziv ako slušalice uparite s mobitelom.

KAKO DO POPUSTA?

Prvo kliknite ovdje da doletite do stranice za ove slušalice na Links webshopu. Zatim ih dodajte u košaricu pa u košarici unesite promo kod: LINKS150. Nakon unosa tog kôda cijena bi trebala pasti na 399kn.

Završite narudžbu i to je to. Cijena vam je u Links webshopu ista za sve načine plaćanja, a trošak dostave je 35kn, iako možete organizirati i besplatno preuzimanje u najbližoj vam Links poslovnici.

Samo požurite jer ova akcija ne traje zauvijek – aktivna je od danas pa sve do nedjelje 16.08. ili do isteka zaliha. Samo 50 komada se trenutno nudi na ovom popustu, a kada se tih 50 komada proda više neće biti moguće naručiti ovaj artikl preko Links webshopa. I važna napomena za kraj – jedan kupac može kupiti samo jedan proizvod putem ove posebne akcije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?