HCL.HR

Ugrabite gotovo 100 000 golda u našim novim World of Tanks turnirima

Igor Belan 10.12.2015.   •   0 komentara


Naši World of Tanks kupovi na ESL-u vraćaju se u standardnom terminu i ovog tjedna. Brdo golda čeka da ga netko osvoji u novim Adria Open i Big Guns natjecanjima – prijavite se!

Elite Squad i Osvetnici sukobili su se u finalu prošlotjednog World of Tanks Adria Opena (našeg 23. po redu), a tim Osvetnika odnio je pobjedu. Čestitamo ekipa! U prošlom Big Guns kupu (21. po redu) također je bilo zanimljivo – ekipa Play for fun sukobila se s TWB Gamingom koji je na kraju slavio pobjedu u velikom 7 na 7 natjecanju. GG!

No sad je vrijeme za novu seriju istih kupova – ovog tjedna nastavljamo u isto vrijeme i na istom mjestu. Dvadeset i četvrti Adria Open održava se sutra (11.12.) u 19 sati i poziva sve zainteresirane timove iz cijele regije na sudjelovanje s nagradnim fondom u iznosu od 33 000 golda. Prijaviti se možete ovdje.

Novi Big Guns kup za velike sedmeročlane timove održat će se dan nakon Adria Opena, u subotu 12.12. u 17 sati. Zbog više igrača, odnosno većih timova ovdje imamo čak 64 750 golda za podijeliti, pri čemu imamo i posebno pravilo da se u ovim mečevima ne plaća popravak tenkova te da se igranjem zarađuju ingame krediti. Kao i uvijek, svi zainteresirani timovi iz cijele regije mogu se prijaviti klikom ovdje.

Za kraj, vrijedi spomenuti i uspjehe lokalnih ekipa na drugim ESL turnirima. Na nedavno održanom Go4WoT finalnom kupu 11. mjeseca na izvrsnom trećem mjestu završila je hrvatska ekipa ‘Put that cookie down!!!’ i u džep tako spremila 150€. Osim toga, na nedavnom kupu ‘WoT 5on5 Yolo Cup #9 Europe’ hrvatska ekipa WhoKilledBambi, koja se sastoji od igrača iz klana Elite Squad, završila je također na trećem mjestu. GG ljudi – samo nastavite redati te dobre rezultate i ne zaboravite navratiti na naše tjedne Adria Open i Big Guns kupove kada se proslavite.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?