HCL.HR

Izašla je nova, besplatna igra Five Nights at Freddy’s serijala

Zoran Žalac 28.06.2018.   •   2 komentara


Ako vas nije strah, upustite se u Ultimate Custom Night, novu spin-off igru nekad popularnog horor serijala Five Nights at Freddy’s.

Horor igre Five Nights at Freddy’s serijala napokon više ne izlaze dvaput godišnje, no njihov tvorac nije se previše udaljio od onoga što ga je proslavilo. Nakon što je 2016. izbacio FNAF: Sister’s Location, a prošle godine Freddy Fazbear’s Pizzeria Simulator, Scott Cawthon jučer je na Steamu lansirao novu igru vezanu za svijet FNAF serijala.

Igra se zove Ultimate Custom Night i besplatna je svim korisnicima Steama. U njoj se bez neke posebne priče miješaju razni elementi iz prijašnjih sedam igara serijala, što u prvom redu znači 50 zastrašujućih životinjskih likova koje možete odabrati kao protivnike. Njima također možete podesiti i težinu (od 0-20), a zatim slijedi dobro poznata mehanika preživljavanja šokova kroz 16 tematskih izazova.

 

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • NikolaBoyProx

    29.06.2018 - 16:18

    Čudno da nije hypovana kao npr.Sister Location.

  • Lancero

    03.03.2019 - 17:02

    Definitivno jedna od najtezih igara za preci u 2018.50/20 je skoro pa nemoguce,i mali broj ljudi je stvarno uspelo da prezivi tu noc

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?