HCL.HR

Uncharted 3 multiplayer postaje besplatan?

Renato Pedišić 25.02.2013.   •   4 komentara


Objava na američkom PlayStation blogu natuknula je kako Uncharted 3 možda ulazi u free to play vode, ali isključivo kroz svoju multiplayer komponentu.

Uncharted 3 multiplayer postaje besplatan dame i gospodo! Barem ako je vjerovati nedavno uklonjenom segmentu sa službenog američkog PlayStation bloga koji je otkrivao ovakvu informaciju: “Uncharted 3: Drake’s Deception Multiplayer (Free to Play).”

Kako je taj dio objave ubrzo uklonjen, nismo uspjeli duže baciti oko i izvući malo više informacija, ali ovo potvrđuje Naughty Dogove navode čija je objava za kraj prošle godine istaknula sljedeće: “Što se tiče Uncharteda 3… imat ćemo neke vrlo uzbudljive informacije koje se tiču multiplayer komponente na početku sljedeće godine.”

Sa svime time na umu čini se da je samo pitanje vremena da multiplayer komponenta Uncharteda 3 postane besplatna za download i igranje putem PSN-a. Čim dobijemo kakve službeno potvrđene informacije vezane uz ovaj slučaj, čitate to na HCL-u.

Komentari (4)

 • CroDruid

  25.02.2013 - 15:33

  Eh, onda nebum kupoval kod za mltiplayer pošto sam uzo rabljenog! :o)

 • Kralj bizmisa

  25.02.2013 - 17:02

  A SAD TO KAŽETE JEL???MAJKU VAM…

  • Me666

   @Kralj bizmisa, 25.02.2013 - 17:55

   Kome? Jer ako je Naughty Dogu, oni su to natuknuli već pred kraj prošle godine (nisu izravno, ali je vrijedilo pričekati zbog njihovih navoda)

 • vojnovic4

  25.02.2013 - 17:59

  A nije nemoguce ipak to iman killzone 3 pa nebi bilo curno da uveduni tu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?