HCL.HR

Uncharted će dobiti svoju tematsku vožnju u jednom zabavnom parku

Zoran Žalac 30.11.2022.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Od 2023. godine moći ćete se osjećati kao Nathan Drake – ako posjetite jedan španjolski zabavni park gdje vas čeka tematska vožnja po predlošku filma Uncharted.

U igrama iz serijala Uncharted igrali ste ulogu avanturiste Nathana Drakea, no možete li reći da ste stvarno osjetili adrenalin koji je on osjetio, ili vjetar u kosi dok je visio na teretu koji je visio iz aviona? Naravno da ne možete i zato sad stiže još jedna prilika da vam se ta mogućnost naplati.

U Španjolskom gradu Taragona sljedeće će godine biti otvorena nova atrakcija. Zabavni park PortAventura World imat će tematsku vožnju s motivima Uncharteda – čini se onog filmskog prije nego onog virtualnog. Prema neslužbenim fotografijama, u izgradnji je rollercoaster na kojemu će ljudi moći vikati “Crap, crap, CRAP!” kao omiljeni nam Drake.

Vožnje u zabavnim parkovima po temi Sonyjevih videoigara za sada su rijetkost, no šanse su da će toga ubuduće biti sve više. Sony je svoje igre odlučio pretvoriti u franšize, a odlazak Uncharteda u filmske vode bio je tek početak onoga što slijedi.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?