HCL.HR

Upoznajte Mass Effect 3 glumce

Duje Kozomara 31.01.2012.   •   2 komentara


Stigao nam je još jedan Mass Effect 3 video, a ovaj put upoznaje nas s glumcima koji daju glasove bitnim likovima u igri. Vjerujemo kako će fanovi baciti oko.

Datum izlaska Mass Effecta 3 sve je bliži, a BioWare se trudi maksimalizirati hype oko igre. Tako su nam objavili još jedan video, koji nas ovog puta upoznaje s nekolicinom glumaca koji daju glasove relativno važnim likovima u nadolazećoj igri. Tako će nam koju riječ o svojim likovima te iskustvu reći Martin Sheen (da, to je otac Charliea Sheena), zatim Seth Green, Keith David te Jennifer Hale, kao i novopridošli Jessica Chobot te lijepi Freddie Prinze Jr.

Komentari (2)

  • buby8992

    31.01.2012 - 19:12

    Zavidna postava holivudski talenata, nema sumnje kako će voice acting biti na najvišoj razini kao i u prijašnjim nastavcima. Meni osobno najbolji su legendardni Martin Sheen, Seth Green i seksi Ali Hilis, koja daje glas meni najboljim ženskim likovima na ovoj generaciji konzola, naravno govorim o Liari i Lighting iz FF XIII. Ali Jessica Chobot…..WTF? Čak su i lik izgleda izmodelirali po njoj OMG.

  • AIRGUNS FREAK

    01.02.2012 - 14:07

    šta nema tarika filipovića?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?