HCL.HR

Uskoro ćemo moći spavati s Pokémonima

Zoran Žalac 29.05.2019.   •   2 komentara


Nintendo je najavio nekoliko novih usluga i pogodnosti za sve Pokémon majstore i one koji će to tek postati.

Znate vi kako ide pjesma: “Svi mi živimo u Pokémon svijetu!” Nemojte se pretvarati da ne znate. A u Pokémon svijetu uskoro ćemo imati nekoliko novih usluga.

Prva se zove Pokémon Sleep i doći će 2020. godine u obliku mobilne aplikacije. Ne zna se još precizno kakvu funkcionalnost ova aplikacija donosi, ali za pretpostaviti je da će nekako sinkronizirati vaš ciklus spavanja s igrom Pokémon GO. U Nintendu kažu kako ovime od spavanja žele napraviti zabavnu aktivnost. Jer sve danas mora biti zabava. Ovo zadnje ne kažu, to sam samo ja ciničan što svi mi živimo u Pokémon svijetu.

Druga usluga zove se Pokémon HOME i moći će joj se od 2020. pristupiti kroz Nintendo Switch, 3DS, Android te iOS uređaje. Usluga će u prvom redu služiti kao Pokémon banka u kojoj ćete moći trgovati Pokémonima i sređivati svoju kolekciju istih kroz više igara (Pokémon GO i Let’s Go te nadolazeći Pokémon Sword & Shield).

Treća usluga, već dostupna u Japanu, veže se uz prodaju službenih Pokémon majica, a u bližoj budućnosti postat će dostupna i na europskom tržištu.

Osim samih usluga najavljene su i dvije nove Pokémon igre. Pokémon Masters dolazi na iOS i Android uređaje i namijenjena je za casual tip igrača. S druge strane, najavljena je nova Detective Pikachu igra, ovoga puta za Nintendo Switch konzolu.

Komentari (2)

  • Žarko Ćurić

    29.05.2019 - 09:48

    Može, može, može, može i može 😀

  • HyPo

    29.05.2019 - 16:03

    Ovo je super za sve pokemon fanove 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?