HCL.HR

Uskoro najava ‘nevjerojatnog novog Pokemon projekta’

Žarko Ćurić 18.08.2014.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


26. kolovoza u Japanu bit će predstavljen ‘nevjerojatni Pokemon projekt’, tako barem tvrdi tvrtka koja stoji iza ove franšize. Smiješe li nam se novi Pokemoni za Wii U?

Pokemon Company objavio je na svojoj službenoj stranici da će s poznatim japanskim gaming časopisom Famitsu najaviti ‘nevjerojatni novi projekt’ na kojem rade. Događaj pod nazivom “Famitsu Featuring Pokémon Special” moći ćemo pratiti preko Nico Nico prijenosa uživo 26. kolovoza u 15 sati (22 sata u Japanu) preko ovog linka, a trebao bi se pojaviti i predsjednik kompanije Tsunekazu Ishihara.

Ipak se ne trebamo radovati unaprijed, budući da je Japancima svaka vijest nevjerojatna kada su Pokemoni u pitanju pa možda ova najava na kraju završi kao promocija novih Pikachu majica koje govore ili augmented reality naočala pomoću kojih lovimo Pokemone u stvarnom svijetu. Molim te Pokemon Company, neka bude ovo drugo!

Ipak, prošlih mjeseci šuškalo se o dvije nove Pokemon igre. Prva u pitanju je bila 3DS detektivska igra s Pikachuom u glavnoj ulozi koja je nakratko bila prikazana na televiziji. Druga glasina odnosila se na Pokkén Fighters, navodnu tabačinu za Wii U gdje ćemo se boriti sa svojim omiljenim Pokemonima. A možda je ovo najava onoga što svaki Pokemon fan želi oduvijek – MMO Pokemoni. Bilo kako bilo, saznat ćemo sljedeći tjedan.

Komentari (3)

  • HighCroGaming

    18.08.2014 - 14:24

    OFFTOPIC/ Postovanje hcl ekipa imam jedno kratko pitanje zasto niste napravili vijest o EA Access ?
    Hvala

    • kaisersephirot

      @HighCroGaming, 18.08.2014 - 14:49

      Ovo pitanje je totalno offtopic i nema što raditi na ovoj vijesti. Za ovakva pitanja imamo "HCL portal i forum" podforum, pa svoja pitanja vezana za rad portala možeš postaviti tamo

  • IaMarmageddoN

    18.08.2014 - 16:15

    Kvalitetan 3D Pokemon MMO čekam od kada sam bio klinac ali sumnjam da ću to i dočekati. Bilo je nekoliko projekata ali svi izvisili.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?