HCL.HR

Uskoro očekujemo nove vijesti o sljedećoj Dragon Age igri

Zoran Žalac 04.11.2019.   •   3 komentara


Iz BioWarea su najavili kako će za ravno mjesec dana sa zajednicom fanova Dragon Agea proslaviti veliku obljetnicu tog serijala.

Jučer je Dragon Age serijal proslavio okruglih deset godina postojanja. Da, već je toliko prošlo… Točnije rečeno, obilježena je deseta godišnjica, a slavlje je rezervirano za 4. 12., na takozvani Dragon 4ge Day. Ništa nije službeno potvrđeno, ali iz BioWarea su najavili kako će se pridružiti proslavi pa bi to moglo značiti otkrivanje četvrtog Dragon Agea, godinu dana nakon prvog predstavljanja te, za sada, neimenovane igre.

Nedavno smo iz financijskog plana Electronic Artsa doznali da novi Dragon Age nećemo igrati prije 2021. godine, ali to ne znači da prije toga nećemo dobiti nikakvu najavu. Na kraju krajeva, ne slavi se deseti rođendan baš svake godine.

Doduše, EA je nedavno spominjao i lansiranje remastera starijih igara, a kad smo već kod toga, originalni Dragon Age: Origins na konzolama nikada nije bio naročito igriv kao na PC-u pa BioWare možda dobije priliku da to ispravi.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • blacklist0907

    04.11.2019 - 14:55

    Bezveze vec unaprijed

  • fejzer

    04.11.2019 - 15:33

    Bolje da sam naprave remaster jedinice , a novoga nit ne moraju radit jer su nekaj spominjali da bude kao liveservis.

    • Lovac

      @fejzer, 04.11.2019 - 16:59

      Slažem se, da izbace Origins/Awakening u novom engineu s full voice actingom i pokojim novim side questom, odmah bi kupio.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?