HCL.HR

Uštedite uz šarenu proljetnu rasprodaju na GOG.com

Stjepan Fikter 17.03.2020.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Osim šarolikih popusta, GOG je također pripremio paket besplatnog sadržaja za Witcher serijal kao i mogućnost preuzimanja dvadesetak besplatnih igara u sklopu promocije ostanka kod kuće.

Proljeće nam stiže, a igre s cijenama idu sve niže. Barem na GOG.com gdje je u tijeku proljetna rasprodaja čiji popusti po običaju idu i do 90% na određene naslove. Za olakšati novčanik ili kartice imate vremena sve do 30. 3. kada rasprodaja završava, a do tada možete pregledavati preko 2500 naslova na sniženju.

Kako je to već praska, GOG je za ovu rasprodaju također pripremio besplatnog sadržaja. Ovog puta nije nikakva igra u pitanju, nego paket dodataka za Witcher serijal koji uključuje stvari poput video materijala, soundtracka, pozadina… Naravno, ako još uvijek nemate sve igre iz serijala, sada ih opet možete kupiti po jeftinijoj cijeni.

Osim rasprodaje, kako je na snazi preporuka ostanka kod kuće, GOG je također pripremio i preko 20 besplatnih igara koje možete zaigrati kako bi ste ubili vrijeme. Riječ je o kombinaciji starijih i novijih naslova, no vjerujemo kako će netko na popisu pronaći što bi ga moglo zanimati jer su pokriveni svi popularniji žanrovi.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Dick Johnson

    18.03.2020 - 09:04

    Stvarno ima dobrih stvari. Odoše pare.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?