HCL.HR

Utoplite se uz novi blagdanski merch na HCL Shopu

HCL.hr 18.12.2022.


Naš plemeniti Dabar Đuka završio je u snijegu na posebnom fotkanju u sklopu kojeg su ga fensi holivudski šminkeri postarjeli da izgleda toplije i umiljatije – taman za blagdane. Provjerite novu kolekciju u HCL shopu!

Nakon što je već 18 godina centralna figura HCL-a, naš dabar Đuka postao je poznat lik. Ne može se više ni prošetat uz jezero jer ga paparazzi oblijeću stalno. Svaki dan bježi od kamere.

Zato ga je bilo teško nagovoriti na ovaj blagdanski photo session, ali pristao je uz malo nagovaranja i nakon što sam mu osobno obećao odgovoriti “kaće ARK”.

Najskuplji holivudski šminkeri malo su ga ostarjeli i uozbiljili, obukao je svoj najfiniji božićni džemper, nagnuo se na blagdansku lizalicu i rekao – “ajde ajde, slikaj!”. U svoj toj žurbi zaboravio je obući gaće i cipele, ali rijetko ih i inače nosi.

I tako vam je nastao art koji sada zovemo ‘Đuka u snijegu’.

Prekrasna je to ilustracija dizajnirana da vas utopli oko srca i poželi vam sretne blagdane od ekipe HCL-a.

Nabavite je sada u HCL Shopu u obliku majica raznih oblika i veličina. Posebno smo ponosni na novitet zvan majica na duge rukave! Slušajte sada pažljivo – riječ je naime o majici s rukavima koji nisu kratki – već dugi. A posebno je inovativno to što smo joj uklonili kapuljaču, samo za hrabrije među vama koji mislite da vam kapuljača ne treba u ovo zimsko doba. Imamo doduše i dalje onaj hoodie model s kapuljačom, dugim rukavima i svime.

Provjerite cijelu blagdansku kolekciju ovdje.

Još jedan novitet u HCL Shopu je posebno dizajnirana zimska kapa, idealan dodatak možda baš za one koji se odluče kupiti tu novu majicu bez kapuljače.

Kapa je dvostruko pletena i fina na dodir, dostupna u tri različite boje s klasičnom ilustracijom našeg Đuke u sredini. Toplo i prekrasno!

Hvala što nas podržavate sve ove godine, nadamo se da vam se sviđa i novi merch.

Ako niste čuli, ovih dana je u tijeku i naš 18. godišnji izbor najboljih igara, Zlatni Dabar 2022  – nemojte zaboraviti ostaviti svoje glasove jer pripremamo i veliki giveaway ovih dana!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?